Wendy
12/03/2023
1 min
0

December, kom even tot rust!

12/03/2023
1 min
0

Het is weer december. De boom zijn we aan het versieren met mooie lichtjes en ballen.

Als laatste de piek, de kroon op al je werk en het begin van de gezellige dagen voor kerst.

Lekker wegkruipen op de bank met een magazine, filmpje kijken of naar de heerlijke kerstmuziek luisteren.

Bing Crosby kan niet ontbreken. 🎵It's beginning to look a lot like Christmas, everywhere you go🎵

En heb dan ook zin om naar hele oude films te kijken. Zoals de films met Danny Kaye of de Sisi films. Lekker nostalgisch. Weer even terugdenken aan mijn kindertijd.

In december even alles loslaten. Even weer tot rust komen en genieten van de gezelligheid thuis, in de winkels en met elkaar een leuke tijd beleven.

Er staat weer een nieuw jaar voor de deur. Wat zal dat ons weer brengen. Maar nu eerst even alle minder leuke dingen in een doosje stoppen om niet meer aan te denken. En alleen terug te kijken op de geweldige dingen die je weer hebt meegemaakt. Weer nieuwe vrienden gemaakt.

En terugkijkend op wat mij nou zoveel gegeven heeft. Uiteraard mijn magazine, mijn evenement, de mensen die het echt menen, de mensen en bedrijven die het echt mooi vinden wat ik doe, de verbinding met elkaar, met het gezin leuke dingen gedaan. Heerlijk op vakantie geweest naar Tenerife, wat een mooie vakantie was dat!

Maar ook het etentje met mijn oud collegae. Zo geweldig om ze weer gezien te hebben en een ieder vol lof over mijn magazine. Wat voel je je dan trots. Zo mooi en speciaal om met je team van 22 jaar geleden zo de draad met elkaar weer op te pakken of je elkaar gisteren nog gezien had.

En 16 december de afscheidslunch met Yoppers Groene Hart. Leuk om even gezellig met elkaar te lunchen en bij te kletsen. Lekker in het oud en vertrouwde restaurant Reeuwijkse Hout, waar ik als kind al kwam. Ik kijk er naar uit.

Er staat weer een mooi nieuw jaar voor de deur met vast vele mooie momenten. En altijd leuk om weer dingen te organiseren om voor deze mooie momenten te zorgen niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen.

Geniet van de mooie decembermaand!

 

Reacties