Vrouw en parkinson  event
Wendy
01/21/2024
1 min
0

2024 begint al goed voor Wendy’s Parkinson Journey!

01/21/2024
1 min
0

2024, een goed begin is het halve werk.

Zo zijn er al een aantal leuke dingen om naar uit te kijken. En daar heb ik nu al voorpret van. En dat maakt me weer intens blij. Ik ga er helemaal van stralen.

Ik heb dit jaar al een ambassadeur aangekondigd van Wendy’s Parkinson Journey. Jose Julio Delgado van facebook groep Living with Parkinson daily. Live.

Druk bezig aan mijn nieuwe magazine, wat in maart zal uitkomen. Het lijkt nu wel of ik met 1001 dingen bezig ben. Daar word ik zo gelukkig van. Ik zit helemaal in mijn element en dat na al 6,5 jaar diagnose parkinson!

Ja het kan. Je gelukkig voelen met parkinson. Ik ben het levende bewijs. En door goed op mijn lichaam te letten en te zorgen dat ik niet aan mijn  medicatie verslaafd raak, zit ik al heel lang op dezelfde dosis. En kan ik de dingen blijven doen, die ik zo leuk vind.

Door de dingen die ik doe krijg ik elke keer weer een adrenaline shot. Door mijn continue inzet om iets moois te doen voor mijn mede lotgenoten en tegelijk de dingen te doen waar ik zo blij van word  daardoor word ik steeds meer opgemerkt en kan ik er nog voor meer mensen zijn. En ja, ik maak heel mijn magazine zelf. Ik interview, ik schrijf en maak er een mooi magazine van. En mijn vrouw en parkinson event zorg ik ervoor dat het weer door kan gaan en de sprekers alvast geregeld zijn. Binnenkort nog even met een klein groepje dames overleg om het tot een groots event te maken.

Dit jaar word ik 55 en hoe mooi is dat om dit te mogen vieren op mijn vrouw en parkinson event die dit jaar weer wordt gesponsord door Recreatiepark De Dikkenberg. Mijn grote dank aan Samantha, Tom en Patrick  dat zij mijn event voor vrouwen mogelijk maken. En niet te vergeten ook dit jaar weer de mensen die er iets prachtigs van willen maken en gelijk volmondig zeggen: wat leuk, je kunt op me rekenen!

Ik ben al helemaal hyper. Het wordt fantastisch. Vrouwen die al enthousiast reageren zonder dat ze weten hoe het programma eruit ziet. Dat is toch bijzonder. Vorig jaar was het natuurlijk al een groot feest. Wat hebben we genoten met z’n allen. Dat gaan we dit jaar misschien wel overtreffen. En er zijn nog meer vrouwen welkom. Dat gaat vast lukken. Zeker met de mooie sprekers, waarover gauw meer. En de gastvrijheid, het heerlijke eten en de goede service bij Patrick van eetcafe De Schaapskooi op Recreatiepark De Dikkenberg en het heerlijke terras buiten is het al een feestje waard.

Mijn initiatief Vrouw & Parkinson bloeit langzaam uit tot een begrip.

www.wendySparkinson.com

Reacties