LIVE STREAM - GELUKSEXPERT GUY VAN LIEMT OP VROUW EN PARKINSON EVENT 2024.
Wendy
05/09/2024
2 min
0

Vrouwen reageren enthousiast op het Vrouw & Parkinson Event 2024

05/09/2024
2 min
0

Vanuit alle hoeken van Nederland hebben vrouwen zich enthousiast opgegeven voor het vrouw & parkinson event, die dit jaar alweer voor de 2e keer plaatsvindt. Regelmatig berichtjes van de vrouwen dat ze er heel veel zin in hebben. Een dag om even met vrouwen samen te zijn op het mooie recreatiepark De Dikkenberg, maar ook met een mooi programma met sprekers.

Guy van Liemt komt ons boeiend vertellen over geluk. Guy is geluksexpert, bedrijfseconoom (P&G & Unilever) en marketing expert. Hij reist door heel Nederland om over zijn missie te vertellen. Hij wil mensen inspireren hoe je anders zou kunnen omgaan met de dingen die je overkomen in je leven. Wat kan geluk voor jou betekenen. Iedereen moet daarin zijn eigen weg uitstippelen. Deze ochtend hebben we de kans om met DE geluksexpert van Nederland daarover in gesprek te gaan. Een inspirerende sessie, waar we de kans krijgen meer te horen, hoe we met de dingen die ons overkomen om kunnen gaan en ons gelukkig kunnen voelen. Dus eigenlijk hoe kunnen we positief in het leven blijven staan. Bijgestaan met klinisch neuropsycholoog Annelien Duits en ervaringsdeskundigen Theo van Neerven en Karin Pinckaers Lumey gaan we gezamenlijk dit gesprek aan.

Ik ken Guy persoonlijk en weet hoe betrokken hij is.  Ik kan het je alleen maar aanraden om mee te luisteren via de LIVE STREAM. Er kunnen helaas geen mensen meer bij op het event zelf, we zitten helemaal vol. Dit wordt een gesprek waar we naar op zoek zijn. Guy reikt ons inzichten aan hoe we elkaar kunnen inspireren naar positiviteit. Positiviteit kan ons een beter leven geven met hoe we met onze aandoening om kunnen gaan. Wat ontzettend mooi dat Guy ons daarin wilt helpen door zijn kennis over geluk te delen op het vrouw en parkinson event.

Bestel je ticket voor de livestream op https://www.jowija.nl/live-stream-geluksexpert-guy-van-liemt-op-vrouw-en-parkinson-event-2024

Na de boeiende presentatie gaan we het die dag zeker nog langer hebben over alles wat we deze ochtend gehoord hebben en wat we daarmee verder kunnen. We gaan na de presentaties eerst even lekker ontspannen met de body and brain training gegeven door Hans Louwerse van Parkinson Boxing Ede en daarna lekker op ons gemak gebruik maken van het goed verzorgde lunchbuffet waarbij we alvast het verder over geluk in ons leven kunnen hebben.

In de middag diverse workshops, maar waarbij het ook mogelijk is om met elkaar te kletsen. We sluiten deze dag af met Cue2Walk die ons nog wat over het lopen komt vertellen en wat je kunt doen als je last krijgt van freezing. Vervolgens nog de Dance4Parkinson Challenge met Sabine Woertman-Bode.

Wat een boeiende dag wordt dit. Een dag met veel indrukken en gesprekken. En ik zal in de middag samen met de dames uit het organisatie team ook rondlopen om elkaar te ontmoeten.

En je weet het. We willen je alleen maar stralend weg zien gaan en zullen ook ons best hiervoor doen!

Een fantastische dag om naar uit te kijken, maar verwacht ook een dag waar nog lang over nagepraat zal worden.

Gezamenlijk met vrouwen met parkinson, bezoeksters en organisatie team, doen we dit toch maar weer even. Een mooi event wat zo veel betekent voor een ieder die hier naar toe wilt komen.

Www.wendysparkinson.com

 

 

Reacties