Blog Wendy van Wijk - En op een dag gebeurt er iets ...
Wendy
11/03/2023
1 min
0

Wat is Wendy's Parkinson Journey eigenlijk?

11/03/2023
1 min
0

Ken jij al Wendy’s Parkinson Journey?

Weet je al dat ik magazines maak met ervaringsverhalen van mensen met parkinson?

Weet je ook dat ik 1x per jaar een evenement organiseer voor vrouw en parkinson?

En waarom ik dit doe?

Ik doe dit omdat ik zelf parkinson heb en graag de persoonlijke verhalen wil belichten van de mensen die leven met parkinson en de verbinding voor mij heel belangrijk is.
En de mensen met parkinson verdienen dit! Er zijn zoveel mensen met parkinson die zich inzetten voor hun ziekte. De 1 schrijft een boek of blogs, de ander geeft interviews, of organiseert een event, of zetten iets op zodat mensen met parkinson meer kunnen bewegen, en nog vele verhalen…. Allemaal interessante verhalen. Maar het gaat ook gewoon om hoe ga jij om met je parkinson.

HOE KUNNEN WE ELKAAR POSITIEF INSPIREREN?

En wat vinden de mensen met parkinson daarvan?

Die vinden het heel mooi om te lezen hoe anderen met hun ziekte omgaan en wat zij doen voor hun lotgenoten. Ook de mensen die net de diagnose hebben, die halen hier weer moed uit. Het is al een hechte groep. Als iemand vertelt dat hij/zij ook parkinson heeft, dan ga je daarmee gelijk connecten. Het is er nl. 1 van ons. En we gaan door hetzelfde heen. Dat geeft een band.

En wat ik hier verder uithaal.

Het is zo fijn om op pad te gaan en de interviews te doen Dit geeft zoveel verbinding. En mooie vriendschappen. Daarnaast vind ik het geweldig om weer iets creatiefs te maken in Canva. Daar leef ik elke keer weer van op. En maak er ook elke keer weer wat anders van.
Je hebt het zelf, dus je begrijpt ook heel goed wat de ander vertelt. Daardoor krijg je de mooiste gesprekken.

Wat geeft het jou?

Heel veel waardering, de mooiste complimenten krijg ik van mijn lotgenoten. Die het leuk vinden om elke keer weer mijn blad te lezen. Maar ook buiten dit wereldje waardering van ondernemers die iets maken of iets doen voor mensen met parkinson. Maar ook van ondernemers die ik ken vanuit het verleden of recentelijk heb ontmoet die zeggen, wow dat is wel heel mooi dat je dit doet! Blijf dat vooral doen. Ja, dat is toch prachtig! Wat moet ik meer zeggen.

Mocht je het nog niet kennen. Kijk even op mijn website www.wendysparkinson.com. Hier staan ook mijn magazines op. Die kun je gelijk gaan bekijken. Veel leesplezier. En als je met mij in iets wilt samenwerken, stuur even een mail naar info@wendysparkinson.com.

Reacties