Vrouw & Parkinson Event 2024

- Recreatiepark De Dikkenberg -Acht vrouwen met parkinson organiseren Vrouw & Parkinson Event 2024

Wendy van Wijk van Wendy's Parkinson Journey is de initiatiefnemer van het Vrouw & Parkinson Event in 2023. Samantha Vizentin zorgde voor de sponsoring door Recreatiepark De Dikkenberg en Eetcafe De Schaapskooi Dikkenberg in Bennekom, waardoor dit event ook echt plaats kon vinden. Op 31 mei 2024 alweer de 2e Vrouw & Parkinson event. Dit keer een team samengesteld van 8 vrouwen allen levend met de ziekte van Parkinson die heel graag dit mooie event willen organiseren.

Datum

31 mei 2024

Toegang

Gratis toegang bij bevestiging aanmelding

Tijd

09:30 - 16:00 uur

Lokatie

Recreatiepark De Dikkenberg in Bennekom

Spreker

Guy van Liemt

Guy van Liemt RM is bedrijfseconoom en geluksexpert. Voormalig Unilever en P&G, stond Guy aan de wieg van EHERO, het geluksinstituut binnen de Erasmus Universiteit over geluk & economie. De afgelopen 10 jaar was Guy directeur van EHERO waarvoor hij onder meer de programma's Grondslagen van Geluk en Het Rendement van Geluk ontwikkelde en begeleidde. Daarnaast is Guy marketing- en merkexpert en betrokken bij diverse initiatieven. Hij is een veelgevraagd spreker over geluk, welbevinden, kwaliteit van leven, waarden en zingeving, en begeleidt verschillende organisaties die het eigen (werk)geluk willen vergroten.

Wat is Geluk?

VRIJDAG
31-05-2024
09:30

Spreker

Annelien Duits

Annelien Duits is psychologe, in 1998 gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, en sinds 1999 werkzaam als klinisch neuropsycholoog in Maastricht en inmiddels ook als Universitair Hoofddocent (UHD) in het Maastricht UMC+ en in het Radboudumc Nijmegen.
Als klinisch neuropsycholoog is Annelien betrokken bij de zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en neurodegeneratieve ziektes zoals de ziekte van Parkinson. Haar onderzoek is voornamelijk gericht op psychosociale zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun naasten.

Wat is geluk nu eigenlijk? En nee je hoeft zeker niet de hele dag alleen maar blij te zijn?! Wat betekent geluk voor jouw persoonlijke levensvoldoening, kwaliteit van leven, welbevinden?

Guy van Liemt

Guy: “Geluk staat niet altijd gelijk aan genot. Genot is tijdelijk, terwijl geluk duurzamer is en gaat over de kwaliteit van leven en levensvoldoening. Verdriet is daar onderdeel van — het hoort erbij en helpt zelfs dankbaarheid te vergroten.”

Hoofdsponsor Vrouw & Parkinson Event
Recreatiepark De Dikkenberg en

Eetcafe De Schaapskooi Dikkenberg

Blog

Informatie


Wil je nog meer informatie over aanmelden,  sponsoring, adverteren of een interviewverzoek doen rondom Vrouw & Parkinson 2024, dan kun je een mail sturen naar info@jowija.nl.