Video Aspect Ratio: 4:1

Wendy's Parkinson Journey

De verhalen van elkaar delen die ons inspireren.

Wendy's Parkinson Journey

Wendy's Parkinson Journey is opgezet door Wendy van Wijk- Lugthart  en maakt onderdeel uit van Jowija Marketing & Events gevestigd te Linschoten. Wendy: “Ik kreeg mijn Parkinson-diagnose in mei 2017 op 47 jarige leeftijd. Best een schok als jonge moeder met 2 kinderen van 9 en 10 jaar. Zes jaar later heb ik dit magazine opgezet. De ervaringsverhalen geven positiviteit, verbinding en tips.  Voor zowel pas gediagnosticeerden als mensen die al langer de diagnose hebben zijn de verhalen fijn om te lezen. Ook wordt het blad graag gelezen door de mensen die om ons heen staan, onze mantelzorgers, de onderzoekers, onze zorgverleners en het geeft meer bekendheid en kennis over de ziekte van  Parkinson wat deze ziekte met je doet. Door het magazine te lezen leer je elkaar kennen die met deze ziekte leven en hoe ze omgaan met specifieke symptomen. De mensen vertellen hoe zij positief kunnen blijven, waar ze blij van worden en wat voor adviezen ze jou kunnen geven. Verhalen die je kunnen inspireren om dingen anders te doen, maar ook het gevoel om elkaar te versterken om er voor elkaar te zijn. Een tijdschrift waar we voor elkaar kunnen opkomen en elkaar kunnen verbinden. Deel de verhalen met elkaar, voel je verbonden en krijg meer begrip.”

Interviews

Onder de sterrenhemel, een nacht vol pracht,
Waar verhalen dansen in het maanlicht zacht.

Elkaars verhalen lezen, dat geeft ons herkenning,
Elkaar zien, dat zorgt voor verbinding.

Elkaar omarmen met positieve kracht,
Inspiratie bloeit op, als een lentebloem die lacht.

Een lofzang op doorzettingsvermogen en positiviteit,
Een ode aan veerkracht en creativiteit.

Positief omgaan met Parkinson, een blad vol inspiratie,
Wendy’s Parkinson Journey, een magisch magazine, geeft motivatie.

Op elke pagina ligt een schat van levenskracht,
Een reis, een avontuur, een inspiratie nooit verwacht.

Welke reacties ontvangt Wendy's Parkinson Journey

Lees hier de mooie reacties op Wendy's Parkinson Journey van Cue2Walk, Janneke den Ouden (zelf parkinson), Annelien Duits (klinisch neuropsycholoog) en Wilma van den Berg (Senior Neurowetenschapper)

REVIEWS

HOUD HET MAGAZINE GRATIS VOOR DE LEZERS

Wendy's Parkinson Journey werkt graag samen met ondernemers. Een logo, advertentie of korte info met verwijzing naar je website horen onder de mogelijkheden. Neem even contact op met Jowija Marketing & Events.

Stuur mij een mail op info@wendySparkinson.com of bel me op 06 44 806101. Als partner van Wendy's Parkinson Journey word je genoemd zowel in het magazine als op de website.

Ook kun je adverteren zowel op de website als in Wendy's Parkinson Journey. Vraag hiervoor even een offerte op via info@jowija.nl.


Elkaar inspireren tot positiviteit en verschil te maken in de levens van mensen met parkinson.