Magazine 

Wendy's Parkinson Journey


Wendy: "Al zeven jaar lang leef ik met de diagnose Parkinson en ben ik drukker dan ooit. Ik werk aan mijn magazine, organiseer evenementen en deel mijn ervaringen om anderen te inspireren. Door een abonnement te nemen op Wendy's Parkinson Journey magazine, kan ik meer evenementen organiseren. Als lid ben je welkom op speciale leden evenementen en krijg je als eerste de informatie om je aan te melden. Bovendien profiteer je ook van andere lidmaatschapsvoordelen.
Als je nog geen lid bent, word je automatisch lid als je je aanmeldt voor een activiteit of evenement en betaal je 10 euro en krijg je de 3 online magazines 2024 toegestuurd zodra het magazine online staat."


NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW

Wendy's Parkinson Journey Geniet van het leven - 5 - 15 oktober  2023

Geniet van het leven met parkinson - 4 - 30 juni 2023

Geniet van het leven met parkinson - nr 3

Geniet van het leven - kersteditie - 15 december 2022

Geniet van het leven met parkinson. Nr. 1  2022.